1050 aluminiumsspole for lamper

Aluminiumsspole er et metallprodukt for flygende skjær etter valsing og bøying ved støping og valseverk.Aluminium coil er mye brukt i elektronikk, emballasje, konstruksjon, maskiner, etc. Det er mange produksjonsbedrifter i aluminium coil, og produksjonsteknologien har innhentet utviklede land og aluminium coil.I henhold til de forskjellige metallelementene i aluminiumspolen, kan aluminiumspolen deles inn i 9 kategorier, det vil si at den kan deles inn i 9 serier.

Vi kan tilby direkte leveringstjenester for ferdige produkter
Vi kan opptre for importfortolling
Vi er kjent med det filippinske markedet og har mange kunder der
Ha et godt rykte
img

1050 aluminiumsspole for lamper

Trekk

  • Aluminiumsspole er et metallprodukt for flygende skjær etter valsing og bøying ved støping og valseverk.Aluminium coil er mye brukt i elektronikk, emballasje, konstruksjon, maskiner, etc. Det er mange produksjonsbedrifter i aluminium coil, og produksjonsteknologien har innhentet utviklede land og aluminium coil.I henhold til de forskjellige metallelementene i aluminiumspolen, kan aluminiumspolen deles inn i 9 kategorier, det vil si at den kan deles inn i 9 serier.

Spesifikasjoner

1. Materiale: 1000, 3000, 5000, 6000, 8000 serier
2. Temperament: F, O, H14, H16, H18, H19, H22, H24, H26, H28
3. Tykkelse: 0,2-8,0, alt tilgjengelig
4.Bredde: tilpasset
5. Lengde: i henhold til kundens krav
6. Spolevekt: 1-4 tonn, i henhold til kundens krav
8. Overflatebehandling: hårfeste, oksidert, speil, preget, etc.

Trekk

Aluminiumsspole har utmerket behandlingsytelse, god korrosjonsbestandighet, høy seighet, ingen deformasjon etter bearbeiding, enkel fargefilm og utmerket oksidasjonseffekt.Aluminiumsspolen som representerer 1000-serien kalles også ren aluminiumsspole.Blant alle serier tilhører 1000-serien en med mest aluminiuminnhold.Renheten kan nå over 99,00%.Fordi den ikke inneholder andre tekniske elementer, er produksjonsprosessen relativt enkel og prisen er relativt billig, som er den mest brukte serien i konvensjonell industri for tiden.De fleste produktene som sirkulerer på markedet er 1050- og 1060-serien.

applikasjon

Aluminiumsspole er en viktig ingrediens i produksjonen av et bredt spekter av industrielle, kommersielle og forbrukerprodukter.Klimaanlegg, biler, fly, møbler, strukturelle komponenter og mange andre produkter kan innebære bruk av aluminiumsspole.Aluminiumsspole er mye brukt i belysningsreflektorer og lampedekorasjoner, solvarmeoppsamling og reflekterende materialer, interiørarkitektonisk dekorasjon, utvendig veggdekorasjon, paneler for husholdningsapparater, elektroniske produktskall, møbelkjøkken, interiør og eksteriørdekorasjon av biler, skilt, logoer, bagasje , smykkeskrin og andre felt.

applikasjon

Som Kinas metallmaterialindustri ledende bedrifter, den nasjonale stålhandel og logistikk "Hundre good faith enterprise", Kina stålhandelsbedrifter, "Topp 100 private foretak i Shanghai". Shanghai Zhanzhi Industrial Group Co., Ltd., (forkortet til Zhanzhi Group) ) tar "integritet, praktisk, innovasjon, vinn-vinn" som det eneste operasjonsprinsippet, alltid fortsette å sette kundenes etterspørsel i første rekke.

  • INTEGRITET
  • VINN-VINN
  • PRAGMATISK
  • INNOVASJON

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss